Piet Hein Eek
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
Tel:  0031-40-2856610 (kantoor)
Fax: 0031-40-2859460
e-mail: info@pietheineek.nl  

Het restaurant van Piet Hein Eek
Tel. : 040-4009005 restaurant@pietheineek.nl

De winkel van Piet Hein Eek
Tel.: 040-2856610
winkel@pietheineek.nl

De evenementenruimte van Piet Hein Eek                       
Tel.: 040-2856610 of mail evenementen@pietheineek.nl

Routebeschrijving

Komt u over de snelweg uit de richting Tilburg, Den Bosch of Nijmegen volg dan bij Eindhoven de randweg N2 (Eindhoven, Veldhoven), Neem de 2e afslag (nr. 30 Strijp en centrum). Neem de 1e afslag (Strijp), ga bij het stoplicht rechtsaf de Noord-Brabantlaan op en ga daarna bij het eerstvolgende stoplicht rechtsaf de Van der Muydenstraat in. Volg deze tot het einde en ga dan rechtsaf de Johannes Buijslaan in. Na het viaduct komt u in de Halvemaanstraat en ziet u na een paar honderd meter links Piet Hein Eek.

Komt u over de snelweg uit de richting Venlo of Maastricht volg dan bij Eindhoven de randweg N2 (Eindhoven, Veldhoven) neem afslag nr. 31 Veldhoven. Ga bij het stoplicht linksaf de Noord-Brabantlaan op. Ga bij het 3e stoplicht linksaf de Van der Muydenstraat in, Volg deze tot het einde en ga dan rechtsaf de Johannes Buijslaan in. Na het viaduct komt u in de Halvemaanstraat en ziet u na een paar honderd meter links Piet Hein Eek.

Komt u uit de richting Antwerpen dan volgt u bij knooppunt de Hogt eerst de richting A2 Tilburg en daarna neemt u de N2, Verder is de route gelijk aan die van Venlo en Maastricht.

Vanaf de rondweg
Komt u over de rondweg noord, verlaat deze dan na het Strijps bultje richting Veldhoven, Let op, ga meteen na het IAK rechtsaf de Koenraadlaan in en volg deze tot het 1e kruispunt en ga hier rechtsaf. Een klein stukje verder ziet u links Piet Hein Eek.

Het is ook mogelijk om na het spoorwegviaduct rechts de ventweg op te gaan en deze te volgen tot de Zwaanstraat. Ga dan hier rechtsaf en op de rotonde linksaf de Halvemaanstraat in. Na ongeveer 150 m ziet u dan rechts Piet Hein Eek.

Komt u over de rondweg zuid, verlaat dan de rondweg na de rotonde met de Tilburgseweg en volg de richting Veldhoven, Let op, ga na de rotonde bij het IAK meteen rechtsaf de Koenraadlaan in, Volg deze tot het 1e kruispunt en ga hier rechtsaf, Een klein stukje verder ziet U links Piet Hein Eek.

Bus vanaf Centraal Station Eindhoven
Bus 401 richting Eindhoven Airport of 402 Veldhoven-Zonderwijk, stap uit bij halte Cederlaan (reistijd ong. 8 minuten). Loop vanaf de halte richting de rondweg (na het uitstappen links), steek de rondweg over en sla rechtsaf richting Plaggenstraat. Ga bij de plaggenstraat linksaf en volg deze tot Piet Hein Eek.

Buslijn 13 is ook mogelijk, Deze stopt in de Halvemaanstraat bij PietHeinEek. Echter deze bus gaat maar 1 x per uur.

Vanaf Airport Eindhoven

Met de auto vertrekt u in westelijke richting. Na 200 m linksaf de luchthavenweg. Na150 m de eerste afslag op de rotonde (op de Luchthavenweg). Houd na 400 m rechts aan op de Luchthavenweg.Houd na 400 m links aan op de Flight Forum.Ga na 0,6 km rechts aan op de Flight Forum. Ga na 1.4 km rechtsf de Oirschotsedijk op. Ga na 2,8 km rechtsaf de Halvemaanstrat op. Na 300 m bent u gearriveerd bij Piet Hein Eek, halvemaanstraat 30. (reistijd ong. 11 minuten).

Bus 401 richting Centraal Station - Cederlaan (reistijd ong. 11 minuten)

Binnenkort: virtuele rondleiding door ons hele pand. Alvast een tipje van de sluier: 

 

Mogelijk gemaakt door: http://www.paulraats.com/   

For more information please send an email to info@pietheineek.nl

Disclaimer